Språkkurs i Paignton, Devon

The Devon School of English er en vennlig, familiedrevet skole som har tatt imot internasjonale studenter i over 40 år. Skolen ligger i vakre Devon i sør-vest England. Skolen holder til i en liten kystby, Paignton, på den engelske rivieraen. Byen ligger i sentrum av en bukt som heter Torbay. Torbay er kjent for sin fantastiske kystlinje med over 30 kilometer sandstrand. Her finner du et subtropisk klima, takket være golf strømmen, og her er en av få steder i Storbritannia hvor du finner palmetrær!

Selve skolebygningen ligger i et rolig strøk, med kort avstand til stranden og parken. To viktorianske bygninger – the Old Vicarage og The Glendale – har blitt omgjort til å huse 19 lyse klasserom, 2 oppholdsrom, kaffebar, PC rom og bibliotek.

Mange av studentene velger å bo hos en vertsfamilie. Det er også mulig med innkvartering på hotell og bed & breakfast. Skolen tilbyr også innkvartering i leilighet.

Følgende kurs tilbys:

General English                              

General+Business English

Exam preparation (Cambridge og IELTS)

VIP Courses og private leksjoner

English & Walking

English & Art

Fritid:

Paignton er et ideelt utgangspunkt for å besøke mange interessante severdigheter i sør-vest England. Du kan besøke fascinerende byer og historiske slott, og du kan benytte den fantastiske naturen og kysten. Byer og kjente steder i nærheten: Exeter, Plymouth, Dartmouth, Bath, Dartmoor og Bristol.

Populære aktiviteter i området er: surfing, ridning, hiking, fisking, klatring og golf

                      

Se vår brosjyre om Devon