Språkkurs i utlandet

Language Abroad ble startet opp i 2012 med det formål å tilby kvalitetssikret språkundervisning ved nøye utvalgte skoler i utlandet. Vi tilbyr språkopphold av kortere og lengre varighet i en rekke land. Kursene er spesialtilpasset ulike grupper som studenter, voksne, næringslivet og lærere. Vi ønsker å være din foretrukne leverandør av kultur- og språkopplevelser! Vi ønsker å hjelpe deg som skal ta et friår i utlandet og for deg som ønsker et kortere språkkurs i utlandet.

Language Abroad er godkjent av ANSA (Association of Norwegian Students Abroad). Les mer om ANSAs godkjenningsordning: 

http://www.ansa.no/Om-ANSA/samarbeidspartnere/etiske-retningslinjer/

Janne Myrhaug er eier av Language Abroad. Janne har lang erfaring med studieveiledning av studenter til utlandet.  Hun har 4 års erfaring som studieveileder og organisasjonskonsulent i ANSA. Janne er utdannet ved BI og Université de Savoie og har en bachelor i reiselivsledelse. I tillegg har hun gjennomført språkstudier i engelsk i Edinburgh og Cambridge, Fransk i Chambéry og Nice. Janne har i tillegg tatt etterurdanning i spansk ved Universitetet i Bergen og Karriereveiledning ved Høgskolen i Lillehammer. 

Janne har gjennomgått følgende agentsertifiseringer:

IATC "The IATC is a practical, professional training course for agency-based student counsellors. It provides student counsellors with: - An understanding of the overall international education market and the main destination countries for international students - The skills and research parameters to analyse destination countries and their education products and processes - The functional dynamics of dealing with students, education institutions, and governments."

Language Abroad er et akkreditert IALC Partner Agency (The International Association of Language Centres). http://www.ialc.org/

Hvorfor reise med Language Abroad?

  1. Våre skoler er nøye utvalgte.
  2. Vi har prisgaranti – dette vil si at du ikke betaler mer for kurset dersom du bestiller gjennom oss enn om du hadde bestilt rett fra skolen.
  3. Trygghet ved å bestille et språkkurs gjennom en norsk formidler. Du vil ha oss i ryggen hvis det skulle oppstå problemer.
  4. Personlig service og engasjement – vi har lang erfaring når det gjelder utdanning og språkkurs i utlandet.  Vi er engasjerte og ønsker å hjelpe deg slik at du lærer språk.

Vi holder til i trivelige lokaler i Ås, 30 km sør for Oslo. Sentralt plassert ved E18 og rett ved bussholdeplass.

Adresse:

Language Abroad

Åsveien 200

1400 Ski

Tlf: +47 414 51 040

E-post: info@languageabroad.no

Kontaktskjema

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
lagt til handlevogn