Spanskkurs i Playa del Carmen, Mexico

Playa del Carmen er en fantastisk destinasjon hvor du finner kritthvite strender og turkisblått hav. Mexico byr på flotte omgivelser, og er perfekt for å studere spansk språk!

Den enkleste måten å komme seg til Playa del Carmen på, er å fly til Cancun. Med taxi eller buss tar det cirka en time fra flyplassen til Playa del Carmen. Transport fra flyplassen til skolen kan også arrangeres gjennom Language Abroad.

Playa del Carmen har et subtropisk klima. Gjennomsnittstemperaturen er +27 grader og luftfuktigheten er høy. September og oktober er tiden for tropiske stormer.

Language Abroad samarbeider med språkskolen IH Riviera Maya. Skolen ligger i sentrum av byen, bare to kvartaler fra stranden. I tilkytning til skolen finens det også studentleiligheter. Skolen har 10 klasserom med AC og Wi-Fi.

Mexico er kjent for å ha mye kriminalitet. Dette er spesielt et problem i grenseområdet mot USA og i de store byene. Myndighetene prioriteterer sikkerhet i turistområdene. Anbefalingen er alltid å høre på gode råd fra innfødte og oppføre seg fornuftig. Skolen har mange gode råd og anbefalinger til sine studenter.

Fakta:

Kursstart: Hver mandag hele året (annenhver mandag for nybegynnere)

Lengde på leksjoner: 55 min

Kurslengde: 1-52 uker

Max antall studenter per klasse: 8

Typer kurs:

Intensivkurs: 20 timer i uken

Intensivkurs+oppdag Mexico (forelesninger innefor kultur, kunst, historie etc)

Privatundervisning

Innkvartering:

Studenthus

Meksikansk vertsfamilie

Skoleleilighet

Leilighet (delt/egen)

Hotell

Aktiviteter/utflukter:

Sightseeing i Playa del Carmen

Matlagingskurs

Dansekurs

Utflukter til Tulum og Chichen Itza

Weekend utflukt til Havana, Cuba

lagt til handlevogn